dissabte, 1 de desembre del 2012

Cartellera desembre

Bones propostes per escalfar la butaca durant aquest desembre.

Encara en cartellera trobareu les espanyoles Blancanieves i Lo imposible, Cosmopolis, Frankenweenie, acció i adrenalina amb Looper, Argo o Skyfall, la paranoica guanyadora de Sitges Holy Motors, una analogia teatral de l'Imperi Romà César debe morir, i les ambientades al món de l'educació Detachment (El profesor) amb Adrien Brody o En la casa, una de les pelis més aclamades a hores d'ara. Des d'ahir mateix, també podeu veure La vida de Pi o El capital, una bona mostra de com es viu la crisi des de les altes esferes.

Què ens espera aquest mes? Aquest divendres, la més destacada és End of Watch (Sin tregua), a la qual Jake Gyllenhaal i Michael Peña juguen a polis i narcos amb els càrtels mexicans. El 14 de desembre s'estrenen De óxido y hueso, una tendra pel·lícula de Jacques Audiard on repeteix l'equip de rodatge que tants èxits va endur-se el 2009 amb Un profeta; El bosc, producció catalana estrenada a Sitges; i l'esperadíssima primera part d'El hobbit, que probablement ja estarà provocant cues als cinemes en aquest precís moment. El dia de Nadal arriben amb grans expectatives dues pelis que rebentaran taquilles: la versió cinematogràfica de Los miserables, dirigida per Tom Hooper després de l'exitosa The King's Speech (El discurso del Rey, 2010); i una simpàtica ¡Rompe Ralph!, en la qual un inadaptat protagonista de 8 bits farà teràpia de grup amb Pacman, Zangief i Sonic entre d'altres per adequar-se als videojocs hiperrealistes actuals.

No falten tràilers del Hobbit (inclús té videoblog), així que aquí us deixarem un tast de la gran superproducció nadalenca d'un 2012 ben carregat: Els Miserables.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada