dissabte, 13 d’octubre del 2012

El bueno, el bonito y el barato

El preu de les entrades és el major argument per tirar-nos enrere a l'hora d'anar a veure una peli al cine. Pagar 8 € per 2 hores (si no menys) d'entreteniment cotitza massa alt per a moltes butxaques. Però com a arqueòlegs d'ofertes, a La taula quadrada hem trobat la manera d'anar-hi dues vegades per 6.20 €.

M'explico amb claredat: el nostre estimable i putrefacte Ministeri de Cultura organitza juntament amb les distribuidores estatals una promoció que, ben aprofitada, proporciona uns preus decents per tornar al cinema. La fieshhhhta del cine, que així s'anomena, ofereix entrades a 2 € per a cada persona que vagi al cinema la setmana que ve, a fer servir entre els dies 22 i 24 d'octubre. Buscant entre la llista de sales adherides, la que ofereix el preu més baix és Yelmo (4.20 €/entrada), sempre i quan tinguis el carnet MovieYelmo que es pot sol·licitar gratis via internet en un parell de minuts. Ja siguis un forani renegat del cinema o un assidu permanent, aquesta oferta t'interessa... Veure un film a la gran pantalla mai serà igualat per cap Smart TV amb Dolby Surround.
 

La cartellera setmanal ofereix, a més, bones opcions per anar al cinema. Les recentment estrenades Lo imposible, Frankenweenie i Cosmopolis configuren la primera línia de sortida, mentre que si preferiu esperar fins la setmana vinent, el 19 s'estrenen, entre d'altres: Paranormal Activity 4, la nova entrega sobre cases fantasmagòriques; La isla de los olvidados, a la qual envien joves presoners que només poden somiar en la fuga; i Looper, un thriller de ciència-ficció que de ben segur aixecarà una forta polseguera. Sense oblidar les ja estrenades Salvajes, Blancanieves, Killing Them Softly, Taken 2, A Roma con amor, Ted o Brave, l'última comèdia shrekiana de Disney-Pixar.

En definitiva, una oportunitat a tenir en compte quan molts ja semblem desnonats del cinema, quan sembla que per fer front a la pèrdua de costum d'anar al cine el govern es dediqui a llençar més llenya al foc, apujant l'IVA a tots aquells que, amb molts incentius per deixar de fer-ho, seguim creient en la cultura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada