dilluns, 24 de setembre del 2012

64a Edició dels Premis Emmy



Nit moguda a L.A. durant la 64a edició dels premis Emmy. Les sorpreses no han faltat a la cita, i el nostre voltímetre en sèrie ha marcat pics d’altes tensions en certs instants de la cerimònia.

El primer moment de la nit va arribar amb el desbancament de Mad Men, que després de 4 anys seguits enduent-se l’Emmy a millor sèrie dramàtica, cedeix el tron a Homeland, que ens posa en safata una explosiva barreja entre terrorisme i espionatge. També ha guanyat els premis a millor guió, actor i actriu principals de drama. La resta de guardons d’aquest apartat han anat a parar a Tim Van Patten, per millor direcció a Boardwalk Empire, a Maggie Smith com a millor actriu de repartiment a Downton Abbey i a un (contra tot pronòstic) Aaron Paul per actor de repartiment a Breaking Bad.

  
Pel que fa a la comèdia, Modern Family ha estat la gran triomfadora d’aquesta nit, enduent-se l’Emmy a millor sèrie, millors actor i actriu de repartiment i millor direcció. El millor actor ha estat Jon Cryer per Two and a Half Men (Dos hombres y medio) i la millor actriu, Julia Louis-Dreyfus per Veep, mentre que el millor guió se l’emporta Louie, que gira al voltant del prestigiós comediant Louis C. K.


En el camp de les minisèries, la millor Game Change ha donat un respir a l’HBO, a més a més, d’endur-se la millor direcció, guió i actriu (Julianne Moore), i Kevin Costner ha guanyat l’Emmy a millor actor per la sèrie Hatfields & McCoys que es transmet pel canal Història.

Atents aquells aficionats a les sèries, aquells que n’acabeu una i n’heu de començar una altra i aquells que en veieu 5 a la vegada: els Emmys pronostiquen qualitat, i és una garantia que no es pot deixar marxar amb facilitat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada