dilluns, 4 de febrer del 2013

Pelis gratis de la setmana

Perquè el cine no sempre té perquè ser car... Pot ser gratuït! Són moltes les pelis que aquest mes projecten a centres cívics, biblioteques, botigues i altres llocs de tot Barcelona. La llista és llarga, i podeu consultar-la exhaustivament a butxaca, però podem destacar-ne algunes de les més famoses i/o suculentes, a part d'F for Fake, que ja vam comentar ahir.

A l'FNAC Arenas es pot anar a veure dimarts 5 i dimecres 6 a les 6 de la tarda Il fiore delle mille e una notte (Mil y una noches, 1974), basada en contes eròtics d'Orient Mitjà, de Pasolini, conegut per haver dirigit la polèmica 120 días de Sodoma (1975); i Nóz w Wodzie (El chuchillo en el agua, 1962), òpera prima de Roman Polanski, respectivament.

Dijous 7 a les 19:30 es projecta a la biblioteca del Fort Pienc Salvador (2006) de Manuel Huerga, amant director de Barcelona que actualment es troba preparant un ambiciós film en pla seqüència i 3D de la ciutat comtal. Per a aquells que no conegueu Salvador, es tracta d'una peli que mostra la vida de l'últim condemnat a mort i executat durant el règim franquista l'any 74. Una història íntima i parcial on pesen més les emocions que les ideologies que suscità la dictadura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada